I sensommeren 2021 opstarter vi et forløb for familier, der går igennem store, livsforandrende omstændigheder. Det bliver et dybt transformerende forløb, der strækker sig over 6 moduler på 6 måneder, hvor I vil finde masser af inspiration og støtte til at vende livskrise og modgang til livsglæde og medgang.

Forløbet bliver en kombination at ene-sessioner/par-sessioner og et online gruppeforløb. Der vil også være to fysiske moduler, der begge er med to dages undervisning og overnatning. Her bliver der rig mulighed for at udveksle erfaringer og grobund for at danne et stærkt, fremadrettet netværk. Det bliver alt det, som vi selv savnede, da vi stod midt i vores livs krise, da Kristian blev alvorligt syg for fire år siden. Vi glæder os så meget til at tage hul på dette forløb og vi mærker dybt i vores hjerter, hvor stor en forskel det kommer til at gøre for dem, der skal med på rejsen.

Er du interesseret i at høre mere, eller vi du skrives op, så du får direkte besked, når det endelige program er på plads,

så hold dig ikke tilbage fra atkontakte os på kontakt@nor36.dk eller på 31335979.

I mellemtiden kan du læse mere om NOR family her. Du kan også læse mere om vores personlige historie.

Står du og din familie midt i en krise og har brug for støtte, kan du/I booke en personlig session her.