Frisat Familie

Da Kristian i 2017 blev alvorligt syg, havnede vi midt i en uforudset livskrise – og fra den ene dag til den anden, var vi nødsaget til at gøre alting helt anderledes, end vi hidtil havde gjort. Hele vores trygge fundament forsvant med ét og helt nye veje måtte betrædes.

På det tidspunkt havde vi begge arbejdet med personlig udvikling i flere år, vi var uddannet som coaches, dyrkede yoga, meditation, deltog i og afholdte cirkler for mænd og kvinder og oplevede, at vi levede et liv med en høj grad af bevidsthed og traf valg for vores familie, som var rodfæstet i vores værdier og afsendt fra hjertet. Men vores nye situation gjorde, at vi nu selv for alvor skulle tage vores egen medicin. Det var tid til at bringe den praksis – som før foregik på yogamåtten, i undervisning og i særligt udvalgte stunder – helt ind i hvert eneste skridt af vores daglige liv. Vi måtte tage det fulde ansvar for alle livets beslutninger, både de bevidste og de ubevidste, hvis vi skulle finde vej gennem den tåge, som vi pludselig var omgivet af.

Gennem nogle meget lærerige år har vi skabt stor transformation og har fået skåret vores liv ind til det allervigtigste. Vi har kortlagt vores værdier og har truffet vigtige (og udfordrende) valg for i dag at kunne sige med klarhed og med en dyb indre fred, at vi lever et liv I frihed, hvor vi hver dag gør os omhyggelige med at vælge det bedste af det bedste – for os hver især og for familien som en samlet helhed.

Vi lever i dag et liv, hvor arbejds- og familieliv går op i en højere enhed. Et liv hvor vi ikke holder os tilbage for at udleve vores drømme og hvor vi hver dag gør os omhyggelige med at træffe kærlige, bæredygtige beslutninger, som gavner hele familien. Kristian er ansat i virksomheden i fleksjob og vi har i fællesskab skabt et arbejdsliv, som går op i en højere enhed og som skaber stor frihed og glæde. Frisat Familie er foredrag, kurser, familie-retreats og forløb for par/familier, som går igennem livstransformerende omstændigheder, hvor der er brug for at have en kærlig og støttende hånd i ryggen.

Familie i forvandling

Jeg skriver på bogen “Familie i forvandling”, som er en bog, som tager afsæt i vores egen historie og er en inspiration til andre familier, som står i store livsforandrende omstændigheder. Det kan både være i forbindelse med alvorlig, fysisk sygdom (som i vores tilfælde), det kan også være, at den ene forælder rammes af stress, angst, depression eller lignendende, eller at familiens fundament rystes på baggrund af en konkurs, en familietragedie eller andet. Fælles for alle situationer er, at når ét familiemedlem udfordres af alvorlig karakter, så vil hele familiens samlede balance blive slået ud af kurs. Bogen indeholder også en workbook med opgaver, som støtter familien gennem krisen og skaber inspiration til at leve et liv i frihed.

I perioden frem til udgivelsen af den samlede bog udgiver jeg løbende e-bøger, som vil blive tilgængelige her på siden.

Vores WHY?

Da vi selv stod midt I krisen, manglede vi virkelig, at kunne spejle os I andre familier, som var kommet godt igennem en krise. Familier som havde erfaringer med, hvordan man mødes i det, som er svært og inspiration til måder at arbejde bevidst med krisen. For vi tror begge på, at der er stor læring og udvikling i en hver form for krise. Derfor vil vi gerne inspirere ved at dele nogle af vores skridt og de erfaringer, som vi har med at vende modgang til medgang.

Allerede året efter Kristian blev syg, opstod idéen om at skrive en bog. Jeg gik også i gang få måneder senere, men jeg måtte hurtigt sande, at vi ikke var langt nok i vores egen rejse, til at vi kunne videreformidle essensen. Jeg slap ambitionerne for en tid og i stedet blev skriveprocessen en del af vores egen terapi. Gennem hvert afsnit blev episoder og sårbarhed vækket til live – og vi så det som en anledning til at heale vores historie fra et dybere sted. Samtidig blev skriveprocessen til en stor inspiration og motivator, da jeg ved at nedskrive de metoder, som har gjort alverden til forskel for vores egen vej, blev mindet om deres kraft og værdi og ved hjælp af dette kunne vi på ny tune ind på vores værdier, drømme og ønsker – og tage vores næste skridt derfra.

“I dag lever vi et liv, hvor alle beslutninger bliver taget fra og med hjertet!”

Kristian og Signe Tang Elgaard

Har du lyst til at høre mere om vores personlige historie, kan du læse med her.

Har du spørgsmål til os, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte os.