Lev dit fulde potentiale – montorforløb

NOR purpose er for dig, der ønsker at tage et kvantespring i din personlige udvikling. Dig som længes efter at sige fuldt og helt JA! til det liv, som er dit – og til de muligheder, som venter på dig. Det er for dig, der allerede har gået en masse modige skridt i livet. Du træffer dine valg fra hjertet og er ikke villig til at gå ret meget på kompromis med dine værdier. Du har et arbejde, som du er passioneret omkring – enten som ansat eller som selvstændig. Du arbejder med afsæt i ønsket om at gøre verden til et bedre sted. Du har en vågen bevidsthed, en stærk forbindelse til din essens og er optaget af at udfolde dit livsformål…

Alligevel er der noget, som ikke er fuldstændig i allignment. Du har følelsen af, at der er endnu mere til dig, men du lykkes ikke helt med at få omsat dine inderste drømme til levet liv og når du forsøger at manifestere dine største ønsker, når de ikke helt i mål. Du ved, at nu er det NU! Alt i dig kalder på et nyt niveau af indsigt og et endnu dybere JA til livet, til kærligheden ~ til DIG!

Jeg har skabt dette mentorforløb med afsæt i de skridt, som jeg selv har gået på livets vej. Jeg kender alt til at have det hele linet op – potentialerne, idéerne, drømmene, tilliden, uddannelserne, systemerne, målgruppen… Alligevel var der noget, der manglede, for at jeg kunne træde helt frem og leve mit formål. For mig var det MOD. Modet til at tale min sandhed fuldt og helt. Modet til at skære det sidste overflødige fra. Modet til at sige fuldbyrdet JA til mig selv. Modet til at træde frem i lyset og blive set. Modet til at lukke døre som ikke længere var for mig. Modet til at skrue farten ned og lytte ind i stilheden. Modet til modtage min indre vejledning og vælge 100% med hjertet.

For dig kan det være noget helt andet end mod, der skal til, for at DU er klar til at tage dine næste vigtige skridt på DIN udviklingsvej. Hvad dine unikke behov er, finder vi ud af i samspil, når jeg følger dig helt tæt i tre måneder.

Mentorførløbet indeholder

 • 1 ‘Human Design Purpose-session’ (120 min, værdi 2400,- + moms), hvor vi sætter fuld fokus på dit livsformål, dine største potentialer og på hvilke strategier du med fordel kan benytte for at forløse dem. Det er en super powerfuld session, hvor vi kigger dybt ind i dit design og dine Gene Keys – og kombinerer de dybe indsigter med din livshistorie og de overbevisninger, som du har med dig. Det er min erfaring, at bare denne ene session, vil forandre noget grundlæggende i dit liv – sessionen bliver et kraftfuld startskud, som al vores efterfølgende samarbejde vil udfolde sig fra og bygge videre på.
 • 3 1:1 sessioner (60-90 min, værdi 1600,- + moms) med plads til lige netop det, som du har mest behov for. Sessionerne vil være en kombination af clairvoyance, coaching, Human Design, Gene Keys, mindfulness, yogavisdom mm. Jeg stiller mig 100% til rådighed, for at du får lige præcis det med, som du har allermest brug for. Sessionerne foregår i lige præcis den setting, som der er behov for – vi kan mødes i den fri natur, på en yogamåtte, i en blød sofa eller noget helt fjerde.
 • Ugentligt tjek-in + løbende kontakt på sms/mail efter behov. Du kan bruge min sparring i forhold til helt aktuelle situationer, overvejelser, beslutninger mm. – både i privat og professionelt regi. Jeg svarer indenfor 24 timer.
 • Personlige lydfiler med støtte til din aktuelle situation/udvikling. Jeg indtaler lydfilerne ud fra de behov, som viser sig i løbet af vores samarbejde.


Dette forløb er ‘creme de la creme’ – det er guf for dit hjerte, dit sind, dine celler og din sjæl – for det er nemlig en af mine helt store spidskompetencer at tale til hele dig og min skarpe intuition sørger for, at vi når hele vejen rundt og at vi hverken misser eller forcerer noget. Jeg sørger for, at det bliver en bæredygtig proces, hvor du har dig selv med hele vejen. Jeg tør godt love dig, at det vil være tre måneder, som vil forandre dit liv og åbne op for en helt ny begyndelse.

Du kan med stor fordel bruge forløbet i en tid, hvor du gennemgår store forandringer – indre såvel som ydre. Måske står du overfor at vælge en helt ny retning – privat eller arbejdsmæssigt. Det kan være, at du overvejer at starte op som selvstændig, at du drømmer om at bo og leve på en helt ny måde, der er mere i alignment med din essens, at du står midt i en personlig opvågning og søger guidens til at betræde dine nye sti, eller at du går igennem en stor livskrise og savner en varm og kærlig hånd i ryggen. Alle har vi vores unikke livsveje og uanset formen på din, så vil det være mig en ære at være et vågent, varmt og vedholdende vidne til din udfoldelse. Jeg vil gøre mit for at holde din vision op foran dig, så du i refleksionen vil kunne se dig selv klarere og derigennem finde styrken til dine næste skridt.

Tre måneder hvor du kan…

 • Skabe store og betydningsfulde indre – og ydre – transformationer.
 • Sætte fuld blus under din personlige udvikling.
 • Toptune dit arbejdsliv / Skabe omsætning i din forretning.
 • Skabe større balance i dit familieliv / parforhold.
 • Opleve dyb healing og indre fred.
 • Fremelske dine største kvaliteter.
 • Blive fuldt bevidst om dine unikke genizoner.
 • Komme i dyb kontakt med dit livsformål.

Din investering

For at et mentorforløb som dette kan blive en succes, er det vigtigt, at du har et stort og klart indre JA! til vores samarbejde og til at tage et kvantespring på din udviklingsvej. Mærker du dit ja, er det bare om at komme igang med at skabe bevægelsen. Jeg er mere end parat til at hjælpe dig på vej!

Jeg er en kærlig og motiverende mentor, som ser ~ og ikke mindst tror på ~ det allerstørste og fineste i dig! Jeg går ved din side med en støttende hånd i din ryg og ved fra erfaring, at jeg kan hjælpe dig med at få øje på alle dine unikke kvaliteter og hjælpe dig med at sætte dem i spil.

Pris er 16.000,- / fire rater af 4.000,- (+ moms).Den rette kemi er altafgørende…

Jeg tilbyder en gratis, indledende snak på 15 min (telefon eller Skype), hvor vi i fællesskab afklarer, om kemien er rigtig. Når vi skal skabe store personlige transformationer, er det altafgørende, at vi føler os trygge og i gode hænder. Jeg opstarter derfor ikke nogle mentorforløb uden en indledende samtale.

Kontakt mig på 3133 5979 eller på kontakt@nor36.dk for aftale om en uforpligtende snak. 

Sessionerne kan foregå fysisk i vores studio, NOR AAR, hvor der er mulighed for at vælge flere forskellige set-ups ~ vi kan fx. mødes siddende ved et bord, i en blød sofa, eller på gulvet på to yogamåtter med tilhørende puder. Der er også mulighed for walk and talk-sessioner, hvor vi sammen vandrer i naturen. Sessionerne kan selvfølgelig også foregå online.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.