Human Design – dit unikke blueprint

Vi er alle unikke individer, som er kommet her på jorden med hver vores livsopgaver og -formål. Human Design er et super spændende, komplekst og meget givende system, som kan hjælpe dig med at komme i kontakt med betydningsfulde indsigter om din profiltype og om de strategier, som du med stor fordel kan navigere udefra i dit liv.

Dit Human Design hjælper dig til at huske, hvem du i virkeligheden ER, og dit personlige chart kan ses som en unik guide/manual til dit liv.

Human Design blev kanaliseret af canadieren Ra Uru Hu i 1980’erne og er et system funderet på chakrasystemet, astrologi, Iching og Kabbalah Tree of Life. Resultatet er et utroligt nuanceret system, der indeholder uendelige mængder af kombinationsmuligheder og variabler til forståelse af både de fysiske, psykologiske og sjælelige aspekter af os selv. Human Design lader os forstå os selv – og hinanden – på en helt nye og dybt transformerende måder, som jeg ikke har oplevet det med nogle andre systemer.

Når du får læst dit Human Design, vil det give dig forståelse og klarhed omkring dig selv. Det er som at blive SET for første gang.

Både Kristian og jeg har oplevet, at Human Design har givet os meget betydningsfulde, personlige indsigter samt en masse inspiration og læring omkring vores parforhold. Vi ser nu endnu klarere, hvorfor vi har valgt at leve sammen, hvordan vi spiller hinanden gode og hvordan vi undgår unødige konflikter. At fordybe os i vores børns Human Design har i særdeleshed været en gave, som knap nok kan beskrives. Alle forældre burde være bekendte med deres børns profiltype og strategi, da det betyder, at vi kan støtte dem langt bedre på deres vej i livet, i stedet for ind imellem at komme til at tro, at de fungerer, lige som vi selv gør.

Du bliver præsenteret for en livsstrategi, som er din helt egen, som kan ende med at ændre dit liv for altid.

Efter min mening er Human Design uden sammenligning det bedste selvudviklingsværktøj, jeg har mødt på min vej – og tro mig, jeg har prøvet lidt af hvert!
Human Design – en manual til dit liv

En Human Design session hjælper dig til at huske, hvem du virkelig er, og dit chart kan betragtes som en manual til dit liv.

I sessionen kommer vi bl.a. omkring dine personlige styrker, dine vigtige opmærksomhedspunkter og dine uforløste potentialer. Vi kigger på hvordan du påvirker andre, og hvordan andre påvirker dig. Gennem sessionen får du indsigt i unikke strategier til at komme i balance med dig selv og til hvordan du opnår flow i dit liv (og eventuelt i din forretning).

En Human Design læsning er for dig, der ønsker: 

At blive mindet om hvem du virkelig ER.

At vide hvad din indre autoritet er ~ og hvordan du bedst navigerer efter den.

At få effektive redskaber, til at træffe sande og bæredygtige beslutninger, der er i overensstemmelse med dit autentiske jeg og dit livsformål.

At blive bedre til at passe på din energi, så du ikke brænder ud.

At kunne stå stærkt i de udfordringer, som du møder på din vej – uden at miste kontakten til dig selv.

At få en detaljeret gennemgang af hvem du i din essens ER – og hvad du ikke er (men måske gennem dit liv har identificeret dig med)

At opnå en større forståelse for, hvordan du bliver påvirket af andres energi – og hvordan du påvirker andre med din.

At opnå et liv i balance med større livsglæde.Hvordan foregår det?

Human Design sessionen kan enten foregå online – via zoom eller telefon, eller du kan besøge mig i mit studio i Aarhus. Sessionen optages, så du efterfølgende kan genhøre lydfilen og tage de mange informationer og indsigter ind i mindre “bidder”. Min erfaring er, at vi hører noget nyt hver eneste gang, når vi lytter til en læsning flere gange. Der er afsat 90 minutter til sessionen, så der er god tid til, at vi kommer vidt omkring. Du kan frit stille spørgsmål undervejs. Efter ca. 14 dage mødes vi online og følger op på alle de opdagelser og indsigter, som vi satte i bevægelse under sessionen. Der er afsat 30 min til denne opfølgende session.At leve i overensstemmelse med vores design.

Fra barnsben har vi lært at tilpasse os til vores omgivelser og efterleve de forventninger, som vores familie, venner – og samfundet – havde til os. Human Design minder os om vores dybe sandhed og om hvordan vi finder vores egen unikke vej. I vores del af verden lærer vi primært at forholde os mentalt til livet og tror ofte, at vi via vores sind kan tænke os til de rigtige beslutninger. Men sagen er den, at vores sind slet ikke er skabt til at træffe beslutninger. Hver type har sin personlige indre autoritet, som viser os, hvorfra vores sande beslutninger træffes og om vi fx. er en type, der skal træffe beslutninger her og nu, eller med stor fordel kan sove på det. Nogle af os er endda skabt til at vente en hel månecyklus, inden store beslutninger træffes.

Forestil dig, at du er blevet vænnet til at tage en lynhurtig beslutning hjemmefra – og at det derfor er den måde, du har navigeret på i mange år. Højst sandsynligt vil du have truffet en masse uhensigtsmæssige beslutninger, som har betydet, at du er kommet i ubalance og at du ikke får udlevet dit potentiale. Det kan også være, du tror, at du skal leve og arbejde i et langt højere tempo, end du egentlig er skabt til. Eller at du altid er sammen med mennesker, men har nogle fantastiske kvaliteter, som du kun kan aktivere, når du giver dig selv lov til at lade op alene (og aflade andres energi, så du ved, hvad der er dit og hvad der ret faktisk er noget, som du tror, er dit!). Det kan også være, at du igen og igen knokler med at føde nye ideer i dit job / din virksomhed, men du egentlig er skabt til at respondere på andres idéer og bringe dem til live. Ovenstående eksempler kan meget vel have affødt følelsen af at være forkert, forvirret eller har måske endda efterladt dig med følelsen af ikke at passe ind i samfundet.


Mere en blot en session ~ gå i dybden med dit design.

En Human Design session varer i første omgang 90 min, hvor vi mødes fysisk eller online og tager os god tid til at dykke ned i dit unikke design. Forud for vores møde har jeg forberedt mig grundigt, så du får det bedste af det bedste. Dertil kommer en 30 min. opfølgning efter ca. 14 dage, hvor vi ringes ved og du har rig mulighed for at spørge ind til din læsning/dit chart. Det er min erfaring, at en læsning kan være en indholdsrig mundfuld, som skal fordøjes og tages ind over tid. Da mit ønske er, at du skal få de allerbedste muligheder for at leve dit design, vil jeg gøre mit ypperste for at støtte den proces bedst muligt.

Samlet pris: 2.100,- (+ moms)Nysgerrig efter at komme i gang? Du finder dit personlige chart lige her.
Har du spørgsmål, så hold dig ikke tilbage fra at kontakte mig på:

kontakt@nor36.dk eller ring / send en sms på 31335979.

Har du lyst til lige at mærke, om kemien er den rette, inden du booker en tid?

Sikke en selvkærlig omsorg! Den rette kemi betyder nemlig ALT. Giv mig endelig et ring, så mærker vi ind sammen.Gruppeforløb – lev dit sande design

Løbende opstarter jeg gruppeforløb med afsæt i Human Design.

Det er et powerfuldt forløb med mulighed for stor personlig transformation i et skønt og støttende fællesskab.

Kontakt mig for at blive skrevet op til at modtage nærmere information, når de næste datoer er fastlagt.