Jeg tilbyder 1:1 sessioner indenfor Intuitiv Coaching & Spirituel Vejledning. Sessionerne varer typisk 60-90 min. Hver session tilpasses efter dine specifikke ønsker og aktuelle behov. Jeg stiller mig åbent og fuldt til rådighed.

Jeg møder dig med en balanceret kombination af feminin og maskulin energi ~ en omfavnende blidhed, et stort nærvær suppleret af en skarp klarhed, der skaber transformation og betydningsfulde resultater. I alle sessioner bringer jeg min erfaringsrygsæk med en lang række af uddannelser og mange års personlig praksis indenfor coaching, clairvoyance, mindfulness, yoga, energiarbejde, healing og meget mere med ind i nuet. Jeg har ingen fastlagt agenda, blot et stærkt og dedikeret ønske om at støtte dig i at skabe transformation og i at tage de næste vigtige skridt på din personlige udviklingsvej.

Som menneske er jeg drevet af at skabe udvikling og i at medvirke til at forløse menneskers fulde potentiale. Det findes ikke noget smukkere i min optik, end at se et menneske udfolde sig og tage sin plads i livet ~ med begge ben solidt plantet på jorden og hovedet forbundet til himlen.

Jeg tilbyder en gratis, indledende snak på 15 min (telefon eller Skype), hvor vi i fællesskab afklarer, om kemien er rigtig.

Kontakt mig på 3133 5979 for en uforpligtende snak.

Sessionerne kan foregå fysisk i vores sted, NOR AAR, hvor der er mulighed for at vælge flere forskellige set-ups ~ vi kan fx. mødes siddende ved et bord, i en blød sofa, eller på gulvet på to yogamåtter med tilhørende puder. Der er også mulighed for en walk and talk-session, hvor vi går en tur sammen. Der er også mulighed for at sessionerne kan foregå online.

Sessioner på 60 min koster 1.600,- ex moms.

Ønskes en session der er længere end 60 min. tillægges der 500,- ex moms pr. påbegyndt halve time.

Der er mulighed for at sammensætte forløb, hvor prisen pr. session (60 min) bliver 1.500,- ex moms ved køb af tre sessioner på én gang.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.