Mød Signe: Æstetik & Livsformål

Siden jeg var helt lille, har jeg altid været optaget af det at være menneske ~ “hvem er jeg?”, “hvad er meningen med det at være menneske på denne jord?”, “hvad er vores formål?”, “hvordan forløser vi vores potentiale?”. Allerede som 14-årig begyndte jeg at interessere mig for personlig udvikling og søgte viden i bøger og via foredrag. Da jeg var 17 år, var jeg på mit første 3-dages retreat, hvor vi hver især arbejdede med kontakten til vores indre barn. Mit liv var præget af massiv angst dengang og jeg søgte efter årsagen til angsten, forståelsen for den bagvedliggende historik i min familie og efter nye veje til indre balance. De andre på reteratet var voksne mennesker med en hel anden livserfaring end mig, men jeg husker følelsen af at komme ‘hjem’ og glæden over de dybe samtaler om livet og det at være menneske på en rejse.

Skønhed ~ i det indre OG det ydre

Et andet område, som altid har optaget mig, er skønhed. Som barn husker jeg, hvordan jeg samlede smukke sten, figurer, minder mm. og opbevarede dem sirligt i opstillinger på mit værelse og i gamle, smukke æsker af træ. Jeg elskede at lege med indretning og at plukke særligt udvalgte buketter i haven. Intet blev gjort tilfældigt. Det samme gælder i dag, hvor alt fra valget af thekop til måden maden serveres på, er velovervejet. Gennem mit liv har jeg ofte følt en vis flovhed og skam over, at æstetik var ~ og ER ~ så betydningsfuldt for mig. Jeg må bare sande, at jeg bliver så uendeligt godt tilpas, når jeg er omgivet af skønhed ~ og når energien omkring mig er i balance.

For ønsket om balance er netop en stor del af det hele. Hele mit system giver slip og slapper af, når der er ro på de ydre rammer. Der er ingen tvivl om, at jeg er udstyret med et yderst sensitivt system, som opfanger ALT i mine omgivelser. Det være sig både stemninger, tilstande og aftryk fra det fysiske rum ~  for det hele er energi, og det samme er vi mennesker!

I mit Human Design er min stærkeste sans ‘Outer Vision’ ~ det vil sige, at jeg sanser og oplever verden gennem de fysiske, visuelle omgivelser. Jeg har i mange år brugt mine omgivelser bevidst til at støtte op om de indre processer, som har rørt sig i mig, men først de senere år har jeg til fulde anerkendt det som en vigtig og særlig del af mine menneskelige kvaliteter. I dag bruger jeg meget bevidst de fysiske omgivelser i NOR AAR til at understøtte de processer, som jeg ønsker at invitere folk ind i.

At lyse stien op for andre

Jeg er Generator med en 6/2 profil. Det betyder grundlæggende, at jeg er i verden for at nære mit eget lys, så jeg kan gå ud i verden og lyse mine omgivelser op. Jeg elsker at lade mig guide af energien og respondere i takt med mine omgivelser. Mit 2-tal er udtryk for den del af mig, som har et stort behov for at være alene. Jeg ELSKER alenetid og bruger den allerhelst på fordybelse i noget, der virkelig nærer min sjæl. Tiden alene lader mig både op og skaber rum for, at jeg kan aflade andres energier, så jeg kan lande helt hjem i mig selv igen. Mit 6’tal mærker jeg allerstærkest ved, at jeg føler mig kaldet til at guide andre i forhold til deres unikke livsvej og -formål. Jeg næres af at sætte livets bevægelser i et større perspektiv og i at møde mennesker på min vej fra en autentisk og optimistisk livstilgang.

Balancen mellem speeder og bremse

Jeg har i store dele af mit liv troet, at jeg skulle køre i et højere tempo, end det som egentlig er min natur. Jeg er vokset op med to selvstændige, driftige forældre, som har skabt projekter og resultater ‘en masse’. Derfor har jeg også længe troet, at det var MIN sande vej ~ jeg har altid et hav af idéer og en konstant strøm af inspiration, så hvorfor ikke føre det hele ud i livet…?! Men det er ikke min sande vej, at gå med samtlige ideér jeg får, så jeg har af flere omgange måtte bøde for, at jeg har glemt pauserne og fuldstændig overhørt mine indre nej’er, hvilket har resulteret et stresset og overophedet system. Gennem Kristians sygdomsforløb og den proces, som tiden inviterede hele vores familie igennem, lærte vi begge en masse omkring vores egne grænser og om at balancere ‘doing’ og ‘being’. Det har betydet, at vi i dag lever et frisat familie- og arbejdsliv, som jeg er dybt taknemmelig for.


Sådan nærer jeg mit eget lys…

Yoga, vandreture i naturen, kontakten med vores dyr, at tage på hverdagseventyr i vores tagtoptelt , at skabe positive forandringer/udvikling, støtte andre i at udfolde deres potentiale, at være en mor man altid kan gå til, at have dybe, nærende relationer, spirituel søgen/løbende udvikling (afvikling), indretningsprojekter, energiarbejde, kreativ leg, tilegne mig ny viden (helst om ældgammel visdom), at have hænderne i jorden, meditation.


Min baggrund, min essens

Jeg har en baggrund indenfor mediebranchen, hvor jeg har arbejdet med produktion af film, TV, lyd og grafik. Indenfor de seneste ti år har jeg taget en lang række af uddannelser og kurser indenfor clairvoyance, mindfulness, coaching, yoga, ledelse, projektledelse, procesfacilitering, energiarbejde mm.

Selvom jeg har betrådt mange stier på min livsvej, så ser jeg en rød tråd gennem det hele, som handler om at skabe UDVIKLING. Jeg elsker, når noget transformerer sig i positiv retning! Når energien løftes og potentialer forløses. Når det ubevidste bringes frem i det bevidste til gavn for det højeste bedste. Dét får min sjæl til at danse!

Jeg tror på, at vi er her for at forbinde os med de uendelige nu’er, som heletiden er tilgængelige for os ~ og for at træde frem med alt det, som vi ER! Og hvorfor ikke gøre vores livsrejse så meningsfuld, kærlig og ‘let’ som muligt? Det betyder ikke, at vi skal læne os passivt tilbage. Slet ikke. Jeg tror ikke på, at det er meningen, at vi skal knokle os selv halv (og helt) ihjel. Det er simpelthen ikke vores sandhed, det er jeg ikke et sekund i tvivl om. Det bedste vi hver i sær kan gøre for at bidrage til en verden i balance, det er at skabe størst mulig indre balance. For al udvikling begynder som bekendt indefra! Derfor spørger jeg ofte mig selv, hvordan jeg kan lave en lille revolution lige hér i min egen lille cirkel? For når vi går skridtene og lever vores potentiale indefra og ud, så tror jeg på, at vi også gør en kæmpe forskel på det kollektive plan. Jeg næres af at være i konstant udvikling og jeg trives godt med at kunne følge livets flow og mine indre impulser. Derfor er jeg lykkelig for, at jeg har tilladt mig selv at leve et liv, som er tilrettelagt efter at kunne følge disse bevægelser, så jeg hver dag kan komme allerbedst til udtryk med alt det, som er mig ~ og på den måde både skabe et bæredygtigt (familie)liv og forhåbentlig gøre en forskel i verden.

At drive NOR36 er så meningsfuldt for mig. Jeg har hver dag mulighed for at gøre alt det, som jeg ELSKER og som jeg er allerbedst til. Det er for mig et bæredygtigt, meningsfuldt og kærligt liv.

Jeg tilbyder bl.a. sessioner med afsæt i Human Design, transformerende mentorforløb og diverse events og workshops i NOR AAR. Derudover tilbyder jeg en række online forløb – bl.a. de populære mentorforløb “STÅ HELT ÅBEN – og modtag dit livsformål” og fortsættelsen “LIVSPORTALEN”.

Du kan kontakte mig på signe@nor36.dk eller på tlf.: 31 33 59 79