At mødes i modgang

Når vi står midt i en krise, kan det nogen gange være svært at se lyset for enden af tunnelen. I en sådan situation kan det være meget givende at have en vejviser, som kan hjælpe dig/jer med at se klart gennem tågen. En udefrastående, som ikke selv er i smerte, der kan se situationen fra nye perspektiver og minde os om at finde ind til, hvad vi ønsker og står for som menneske. En der kan holde vores vision op foran os og støtte os i at finde ind til de ressourcer, som bor i os alle (uanset ydre vilkår) og ikke mindst hjælpe med at bringe dem i spil i en udfordrende tid.

Vi har selv stået midt en omfattende livskrise, da Kristian blev alvorlig syg i 2017 og hele vores liv blev vendt på hovedet. Ved hjælp af støttende værktøjer, selvkærlig adfærd og god kommunikation kom vi styrket gennem krisen og oplever i dag, at den har været en vigtig læring, der har stor betydning for, at vi i dag har modet til at leve er fristat liv, hvor vi træffer alle valg med hjertet forrest.

Jeg tilbyder en gratis, indledende snak på 15 min (telefon eller Skype), hvor vi i fællesskab afklarer, om kemien er rigtig. 

Kontakt mig på 31 33 59 79 eller på signe@nor36.dk for en uforpligtende snak. 

Sessionerne kan foregå fysisk i vores sted, NOR AAR, hvor der er mulighed for at vælge flere forskellige set-ups ~ vi kan fx. mødes siddende ved et bord, i en blød sofa, eller på gulvet på to yogamåtter med tilhørende puder. Der er også mulighed for en walk and talk-session, hvor vi sammen vandrer i naturen. Der er også mulighed for at sessionerne kan foregå online.

Pris aftales ud fra behov og ønsker. Der er mulighed for at sammensætte forløb, hvor prisen pr. session bliver reduceret.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Du han læse mere om vores historie her.