Bæredygtig rådgivning


Hos NOR36 tilbyder vi bæredygtig rådgivning, sparring og vejledning indenfor en bred vifte af områder:

Ledelsessparing ~ Rekruttering ~ Markedsføring ~ Startup ~ Konvertering til nye systemer ~ Indkøbsoptimering


For os betyder ‘Bæredygtighed’ at de mennesker og de projekter, som vi arbejder med skal blive i stand til fuldt og helt at kunne bære sig selv. At vores rådgivning og bidrag skal være medvirkende til, at der oparbejdes et stærkt fundament, som kan balancere netop den forretning, som du drømmer om at drive. Og så handler det i høj grad også om at have sig selv med. At der er balance mellem arbejdsliv og privatliv. Mellen maskulin og feminin energi. Mellem speader og bremse. Når denne balance opnåes, kan du skabe ubegrænsede resultater og give liv til alle de idéer, som hidtil blot har samlet sig i din notesbog, eller som du ikke har lykkedes med at eksekvere efter hensigten.

Bæredygtig Rådgivning

Det bæredygtige perspektiv forløses i vores optik gennem helstøbte, holistiske løsninger og et samarbejde, der tager afsæt i ‘det hele menneske’. Vi møder dig ~ og din virksomhed ~ med nærvær, varme og med nye, vågne og nysgerrige øjne, der stiller skarpt på dine og din virksomheds aktuelle udviklingsveje og muligheder. Og som støtter dig i at skabe positive resultater ~ både på den menneskelige og på den økonomiske bundlinje.

Vi tilbyder bæredygtig rådgivning som enkeltstående sessioner, eller som længerevarende forløb med et fast ugentligt timeantal ude i din virksomhed.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om mulighederne for netop dig og din virksomhed.