Essens-samtaler i det fri

Mand-til-mand sessioner i det fri. Vi mødes midt i den rå natur – i skoven eller ved havet – og taler om det, som rør sig i dig. Måske står du midt i en livstransformation, hvor sygdom, stress eller andet har påvirket din evne til at kunne arbejde, som du plejer, eller har ændret på din måde at kunne være sammen med din partner og dine børn. Sessionen tager udgangspunkt i lige præcis det område, hvor du trænger til at få luft. Jeg lytter til dig med et varmt nærvær og stiller spørgsmål undervejs.Jeg har en baggrund som coach og har arbejdet som leder i mange år. Jeg har selv været igennem en stor krise sammen med min familie, da jeg tilbage i 2017 blev alvorligt syg og fik en hjerneskade som følge deraf. Det bragte mig igennem en stor identitetskrise, da jeg mistede evnen til at kunne arbejde og havde en lang periode med symptomer, der forandrede hele min hverdag. Fra den proces har jeg erfaring med at skabe stor personlig transformation, som har betydet, at jeg i dag lever et fantastisk liv, som er i balance med den jeg er, som er i overensstemmelse med de ressourcer jeg nu har til rådighed og som er solidt funderet i mine kerneværdier.

Sessionerne foregår i naturen. Vi kan gå en tur langs havet eller vandre i skoven. Vi kan også mødes og fiske langs kysten, mens vi taler sammen, eller lave et bål i fællesskab. Jeg har stor personlig erfaring med at benytte naturen, når jeg skal finde svar. Naturen kan være så fint et spejl for os og inviterer os til at vende energien hjem til os selv, mærke vores behov og følelser. Bor du i et andet område af landet er der også mulighed for at sessionerne kan foregå online.Gratis forsamtale

Jeg tilbyder en gratis, indledende snak på 10 min (pr. telefon), hvor vi i fællesskab afklarer, om kemien er rigtig. Den rette kemi er afgørende for en vellykket session.Du kan læse mere om mig og min baggrund her. Du kan også læse mere om min families personlige historie.

Der er mulighed for at sammensætte forløb, hvor prisen pr. session bliver reduceret. Dette aftales nærmere efter første session.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Varme hilsner Kristian