Vi vil elske at høre fra dig ~ du er VELKOMMEN!

Kontakt os endelig på kontakt@nor36.dk eller på 31 33 59 79 ~ vi vil glæde os til at høre fra dig!


Sådan finder du vej til NOR36 // NOR studio

Adressen er: Norsmindevej 36A, 8340 Malling.

Der er rig mulighed for at parkere ved Ajstrup Forsamlingshus (Norsmindevej 40). Parkeringspladsen støder direkte op til vores have.

Du går bare forbi kæden, hvor der står “privat” og så til højre ned ad den lille bakke ~ så er du ved NOR studio.FAQ

Nedenfor kan du læse de korte svar på de spørgsmål, vi oftest modtager. Men vi vil altid gerne besvare dit helt personlige spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte os. Vi byder også altid på en kop the/kaffe, hvis du er i området, eller får lyst til at se vores sted.


Hvad er NOR36?

NOR36 er et hjertedrevet projekt / virksomhed, der er skabt udefra ønsket om at skabe et frisat familie- og arbejdsliv.

Hvem står bag NOR36?

Det gør vi – Signe & Kristian. Vi har været sammen i over en 1/3 af vores liv og elsker at skabe hjertedrevne projekter sammen.

Hvad tilbyder NOR36?

Vi tilbyder en bred vifte indenfor personlig udvikling: NOR inspire, family, purpose, connect, moments. Den fysiske ramme er NOR studio.

Hvad er NOR studio?

NOR studio er et smukt studio med 7,5 meter til loftet. Vi har knap 100 m2 fordelt på to etager, hvor vi afholder workshops, sessioner mm.

Hvor ligger NOR studio?

NOR studio ligger i Ajstrup ca. 14 km syd for Aarhus. Vores studio ligger naturskønt med kort afstand til marker, skov og hav.

Kan man leje NOR studio?

Ja, det kan du tro! Vi lejer ud til de arrangementer, som vi oplever, ligger i tråd med vores vision. Kontakt os for mere information.